subota, 26. lipnja 2010.

radni vikend

petrovo uvo - slika je s neta

e... jesan ja ono nikidan rekla da bi tribalo malo odmorit, a? malo, e, jerbo da ne moren puno mirovat, e... danas san cili dan u letrici, more bit da me ona najbolje odmara, hehe.
najprvo osnovno, a to su narafski osnove elektrotehnike - trofazni sustav, simetrija, nesimetrija. šta je tribalo sredit za danas, sređeno je.
ajmo ča dalje, nešto složenije, sinhroni strojevi - turbogenerator, vektorski dijagram (točnije rečeno fazorski dijagram), kut opterećenja, promjena uzbude itd.
narafski, sredili smo i to i evo već od 6 uri pozapodne otkad san se rišila tega generatora pa sve do sad čitan jedno skroz zanimljivo štivo puno shema, formula i slika na temu distribucija električne energije oli distributivne mreže jerbo mi to triba da sredin i riješin još neke stvari.
uho me narafski još uvik smeta i boli, a uri je skoro devet i po. oču, poč ću jopet kod likara, ali to će bit u ponediljak. radin ja i sutra, ne dan se, neš ti tega uva, a radit ću i u ponediljak. a sad, a? sad ću ipak konačno poč ča iz ureda jerbo je, letriko moja, zaradi tebe san ostavila mladost u formulama, ali nadan se da neću morat i goli život dat. kad boli uho, triba ipak znat fermat...
inače, padaju mi sad na pamet raznorazni ušonje. jema baš šesnih ka ča je recimo slon, tovar, zec, kunac, koker-španijel... asti sto koje smišne beštije, nadan se da ih bidne ne čapa ka i mene, e...
vengo, znan da ste kurjoži, e, a u kakvoj su vezi tekst i slika, a? a more bit da i jesu u nekoj, e... evo, špijat ću van. na sliku je uvo ča se zove petrovo, stavila san ga tot da mi malo zavonje na more, barenko u mislima. jerbo, čin zavonje na more, život odma krene mrvu bolje. ekola, gren ča, jemate pozdrav!

Nema komentara:

Šufit