četvrtak, 27. svibnja 2010.

korisni linkovi

e... pita me danas jedan šjor:

- je li se štagod isplate te štedne žarulje, a? jema li smisla u to uložit?

ja san baš danas jednu zavidala i ona bi tribala trošit oko 4 puta manje, a durat oko 5-6 puti dulje od onih ča jemaju žarnu nit. te pizaju manje, dođu par kuna, ali štedne su svakako bolje, a i nisu neko bogatstvo, evo, ja san ovu moju platila 24 kune.

bilo bi ih dobro stavit u kužinu, kamare, tinel, kondut, a u podrumu oli recimo na šufitu recimo i ne boravite često, pa tot i ne triba poč na štednu opciju.

DOOR je udruga koje san član, to je kratica od Društvo za oblikovanje održivog razvoja. zagrebačke kolege su napravile video materijale koji mogu bit od koristi, već san to stivala ovod, evo jopet dajen link.

MojaEnergija.hr je energetičarski portal s kojim odavno surađujen, tot uvik bude korisnih savjeta apropo ušteda, pa teplo priporučan i taj link.

svakako povirite i na http://www.ee.undp.hr/ , tot ćete nač mnoštvo korisnih informacija, a na www.facebook.com za kumpanja dodajte šjora ča se zove Gašpar Energetić. praktičiki svakodnevno dili odlične savjete apropo energetike i ušteda.

jema još jedan link, http://www.eeotpad.com , ovo je za besplatan odvoz elektro otpada, od mobitela i kompjutera do špahera i makinje za prat robu. ovaj otpad se ne smi itat u škovace, zovite odvoz i oni će doći besplatno, država je odavno za to dala koncesiju.

Nema komentara:

Šufit