ponedjeljak, 27. travnja 2020.

predizborni post

Ovog Plenkovica obozavam vise nego Juncker. Mislili smo da je za Milanovica bilo strasno.
E a...
Dosa je onda ovi njegov kumpanjo. Doša i na tutokompleto čudan način osta. Za njega me je blokiralo, cak i za placeno, samoblokiralo za vlastitu placu, osiromašilo, cak i odvelo u pržun po privatnoj tuzbi gospođe koja se smatra uvređenom i povređenom jer sam prijavila njen kriminal ( po mojoj prijavi ju je policija kazneno prijavila 2007. Dorh jos to drzi u ladici.)
O, da za istinom ide tjeralica.
Za njega mi je neposteno suđeno, od one ex tipkacice koja je za njega postala PreCjednica suda. Je, to je ona za koju Pravni fakultet u Splitu nema pokazat diplomski. Sudilo mi se bez prava na ijednog svjedoka. Trazim da svjedooci policija, to je zabranjeno. Sudilo mi se bez prava na dokazno vjestacenje. I to je zabranjeno. Na sudu sam pretucena i iako sam sve relevantne institucije obavijestila, nista se nije rijesilo. Sve zato sto sam rekla istinu i prijavila kriminal.
I na kraju nas je evo sve zatočilo u kući. Ima je i prekrasne ideje kako ce svima zatvorit posal, ali uzest sve pare. Agrokoru je uzeja (ovo ne znaci da sam ljubitelj Todorica), pa je mislija da moze i nama.
Mi nismo Agrokor, pa smo digli svoj glas. Narafski, za njega su mi i 4 puta poskupili doprinosi.
Oču li mu dat glas kad mi je tako lipo?
Sve trčen, pa posustajen. Ka luda san bez njega.
Kako zasad stvari stoje, bit ce ka i u II. điru predsjednickih izbora : krizanje svih ako se ne pojavi netko normalan. Eto. Politicki nekorektno, a sta cete?

I tako, godine prolaze a ta gospođa još uvijek radi u državnoj školi sa ovakvim prekrasnim pečatom. Stavite ga u gujicu vlasti i opozicijo,zajedno sa svim falšetama koje ste producirali i zaposlili...




Nema komentara:

Šufit