ponedjeljak, 16. ožujka 2020.

sve savršeno radi


Pocela je online nastava na FESBu (najnapredniji fakultet), studenti su dobili popis gradiva koje ce SAMOSTALNO prouciti, a online kviz je vrlo brzo. Za nastavu uzivo se ne uspijevaju spojiti...

I sad ja pravim ratni plan kako toliko gradiva s njima proci u 2 dana. Drzavo hebi se!


Profesori ih za video nisu mogli sve ni dodati u grupe, internet nema ogromnu propusnost, video konferencija je uzivo velika stvar (kolicina podataka koja se prenosi, tako, da shvatite) i tu je uvik broj ljudi ogranicen. Ovo sam po zdravoseljacki objasnila sto se događa. Jos FESB dobro i moze postici u odnosu na druge.

______________________________

Glagoli na HRT3 popraćeni čučnjevima i ostalom tjelovježbom. Tako dica imaju u isto vrime i hrvatski jezik i tjelesni - izvrsno za mališe u dječjem vrtiću  



_____________________________


Sram bilo hakere!
I tako, sad ne može čuti kako pametno zbore gospođe s prekrasnim pečatima na "dokumentima".
I da nemojte mi reći da prijavim ministrici, jesam, pa nije poduzela ništa!
Policija je tu konkretnu osobu i onoga tko je zaposliju kazeno prijavila još 2007. kao i prosvjetnu inspektoricu koja nije radila savjesno - odjel za organizirani kriminal. I naravno, DORH nije napravio ništa.

Još se mene davalo utamničiti po privatnim tužbama te gospođe s predivnim pečatom.





A sad hakeri. Ako vam hakeri tako lako probijaju u sustav, što ćete kad vam jedan dan počnu prodavati ocjene? A još nemate sustav s testovima i ocjenama? E pa onda nemate online školu. I prekinite zavaravat i sebe i druge, Hrvatska nije riješila online obrazovanje, mogla ga je riješiti iz EU fondova, ali priča o ustašama i partizanima je bila aktualnija nego online škola.
Hakere sram bilo, ali nekako mi sve smrdi i pitam se je li ih uopce bilo...


Nema komentara:

Šufit