četvrtak, 24. listopada 2019.

saso 2019


Bili smo na Saso. Sajam je bogat i vidila sam puno toga, priporučan da ga vižitate, jema se šta vidit, a  evo sta meni ka proizvod, uređaj ili usluga bilo tutokompleto interesantno.

Jako dobro! WC s digitalnim punjenjem vodokotlica, liftom (moze se dizati i spustati skoljka sto je izvrsno za starije i/ili teze pokretne osobe). WC je upravljiv na daljinu, mobilnom aplikacijom, tako da i kad ste na putu mozete pustiti vodu da se ne stvara kamenac. Mislim da bi bija odlican za bolnice, domove umirovljenika, ali i doma bi dobro dosa. 
Cijena oko 3000 eura.#saso #tehnika #napredak #mobilneaplikacije #mobileapps








#cistoca #ciscenje #modernametla #saso
E, ovo je prava stvar, gre na letriku oli ide na elektricnu energiju, cisti, ne zagađuje okolis, ima jake cetke, smrk i dodatnu opremu.
Nabavili su je mnogi gradovi navedeni na popisu, nadajmo se da će i Split odbaciti vješticinje metle od siba u 21. stoljecu i nabaviti ovakvu cistilicu, bar za rivu i gl. ulice. Cijena oko 20 000 €, mislim da je ok, to nije puno jer ovakvim strojem se moze ustedjeti na ljudstvu koje onda moze obavljati nesto drugo.
Splite, ovo ti stvarno treba 


 #saso
Nastavno na gornji dio posta, tvrtka www.techno-win.hr u ponudi ima i samohodne strojeve za skupljanje lisca, sto bi gradovima moglo također biti zanimljivo.



Bilo je tu i raznih strojeva, bazena, sauna, alata, registracijski tablica, kušina jerbo triba malo i odmorit, a iznajmljivačima bi ako se ne žele umoriti mogla biti zanimljiva usluga koja nudi da baš sve obavi umisto njih.












Nema komentara:

Šufit