četvrtak, 29. kolovoza 2019.

Zasto?

E sad, pitat cu se naglas, pa makar me demokratska Hrvatska uhapsila...
Ona to redovito radi ljudima koji misle svojom glavom i nemaju diplomu kupljenu na Pazaru već su je stekli na fakultetu.

Što ubojice rade na Bilicama?
Zašto ubojice nisu u Glini ili Lepoglavi?
Bilice bi trebale biti istražni zatvor te misto di bi moga zavrsiti netko tko recimo nije platija alimentaciju, a ne ubojice na izdrzavanju kazne.
I zasto ako su takvi vec tu u istu sobu s njima stavit osobu koja psihicki nije svoja?

Bilo je govora da je tu bija jedan od likova koji je ubija Meksikanku na Marjanu. Da, jedan, ostatak drustva jos seta, Policija nikad nije nasla lopatu kojom je zakopana, sam to nije mogao napraviti, suđenje je bilo sa dosta nelogicnosti, momak koji je nasao tijelo je vrlo brzo obolio i umro. Bilo je govora da je tu bija i Kapetan Dragan. I jos ekipice... Kako znam? Od zatvorenika, pricaju ljudi, krate vrime, bude ih tu i da po devet miseci ne znaju zasto ih se uopce tereti, cekaju ljudi odvjetnika po sluzbenoj duznosti koji je pozvan na adresu na kojoj nisu uredi vec hoteli i koji nikad nece doci.

Demokratska Hrvatska cesto koristi zatvor i za obracun s onima koji su izasli iz partije, no te radije odvede u Remetinec, pa cemo o tome drugom zgodom. Ono, ako me vec sutra ne uhapse na sred ulice zbog istine koja im nije draga...

Nema komentara:

Šufit