srijeda, 23. kolovoza 2017.

godišnjica appa i način na koji su mi se zafalili...

Eto, godinu dana od prve objave appa na Google Playu je prošlo. U ime znaka zahvalnosti što sam ovo napravila bez da je itko dao kunu Grad Split mi je pokušao uništiti tvrtku.
Republika Hrvatska mi je također pokušala uništiti tvrtku a stavila me i u zatvor. Zašto? Osoba koja i dandanas s neurednim dokumentima radi u državnoj školi u Splitu me tuži jer sam informacije o njoj pred više 10 godina dostavila policiji koja je nakon izvida i istraživanja podnijela kaznenu prijavu na DORH koji pak do danas nije riješio taj slučaj. Napisala sam o tome i na mom blogu jer sam i sama aplicirala toj školi, a i u ime javnog interesa. Tuži me da je uvređena.
Sutkinja Marina Boko nije htjela uvažiti moju važeću osobnu iskaznicu i tvrdila je da sam Magazinović. Odbila je u zapisnik unijeti moju stručnu spremu magistra znanosti i kad sam bila na Sudu napisala je u zapisnik da nisam bila. Odbila je i da se ta pogreška u zapisniku ispravi. Tužiteljici je dopustila svjedoke, meni niti jednog. Zabranila je i sva moja pitanja svjedocima te vještačenje pečata s kojim se tužiteljica zaposlila, stavit ću ga u komentare pa ćete vidjeti divotu. Na sudu sam po tom predmetu bila kad je god do mene došao poziv, a sutkinja me optužila da mijenjam adrese bez da obavijestim sud i po tjeralici me se odvelo u zatvor.
Odvjetnik od države mi je rekao da nema vremena doći, zvala sam odvjetnicu po svom izboru, ali to košta. Masno.
Od zatvora do suda me se sprovodilo u lisicama iako se nisam opirala. Na sudu me čekalo psihijatrijsko vještačenje jer gospođa sutkinja tvrdi da ne znam kako se zovem i da ja koja sam kako je rekla doktoru Uglešiću bez škole maltretiram ženu koja ima puno škole. Srića da je psihijatar bija normalan i pošten, pa joj je rekao da neće normalan svit proglašavati ludim i neka institucije rade svoj posao.
(moj CV, bez ikakve škole, e...
http://nada4.wixsite.com/nada-magazin/biography )
U jednom od mojih dolazaka na sud bila sam i prebijena od strane pravosudne policije koju je iz čista mira na tel pozvala upravo Marina Boko. O tome sam pak obavijestila sve institucije u zemlji, ni jedna me nije zaštitila.
Tražila sam izuzeće sutkinje Boko, no ona je predsjedniku suda rekla da je sve u redu, pa mi je on i dalje ostavlja za sutkinju. Točno tako piše u obrazloženju odbijanja zahtjeva za izuzeće. Ovaj put poštu nije poslala u Zadar, pa je stigla do mene.
Upravo radim app i za Zadar. Psihijatru sam na tom vještačenju rekla da smo svi kompletno ludi kad sve ovo financiramo, mi mali poduzetnici, da, a tko drugi. Na moje špale naime svi žive i sutkinja Boko i ravnatelj te škole koji pošteno zapošljava i vlasnica rasplesanog pečata.
Sud kod gospođe Boko je opet 7.9.2017. u 12:30. Ako se ne javim poslije tog ročišta, javite bar anonimo policiji da ste ovo pročitali.
Ako netko pak zna gdje je gospođa Boko studirala, voljela bih znati, pa mi molim vas javite ako imate informaciju.
Osim svega ovog, godina je dobro preživljena, dogodilo se preko 400 skidanja appa (prekjučer je bilo 407, sad čekam da Google javi broj za danas) i 37 000 posjeta online mape. App nije zabilježio niti jedno rušenje! Stranica je solidno posjećena, a počela je i prodaja oglasa na njoj, koga zanima neka mi se slobodno javi.
http://nada4.wix.com/split-croatia
https://play.google.com/store/apps/details…
https://www.google.com/maps/d/viewer…
Malo se čekalo, ali tu smo. Hvala dobrim ljudima na podršci, a hvala i smetalima, pomogli su mi da budem bolja. Malecka, nadam se da će vam se svidjeti. Nisam htjela ići na manje od androida 5.0 lolipop jer ipak 7.0 nougat je stigao. Sad ćemo se pomalo boriti za dalje, ovaj projekt o Splitu će imati još neke dijelove i svaki će moći i samostalno predstavljati nešto.....
https://play.google.com/store/apps/details…

Sviđa mi sePrikaži još reakcija
Komentiraj
Komentari
Nada Magazin pečat sa svjedodžbe o stručnom ispitu s kojim gospođa tužiteljica i dandanas radi u državnoj školi...

Sviđa mi sePrikaži još reakcija
Odgovor5 satiUređeno
Upravljanje
Nada Magazin i definicija kružnice za neuke i/ili pokvarene: Kružnica je skup svih točaka u ravnini JEDNAKO udaljenih od zadane točke (središta).

Sviđa mi sePrikaži još reakcija
Odgovor5 satiUređeno
Upravljanje
Nada Magazin pečat koji sadrži grb po zakonu treba biti kružnog oblika...

Sviđa mi sePrikaži još reakcija
Odgovor5 sati

Nema komentara:

Šufit