subota, 1. travnja 2017.

*****


Republika Hrvatska je ucinila bas sve da unisti malog covjeka i malog poduzetnika. Na ovrhama se bogatio Hanzekovic, a zaposljavalo se po babama, stricevima i mitu. Pogodovalo se tajkunima, ali i lopovluku drzavnih tvrtki.
I onda se dogodilo daj 600 kn za prolaz vlastite place!
U tom momentu jedino ja upozoravam da slijedi lancani kaos, a jedino Goran Vojkovic trazi pravno rjesenje problema.
Potom samo u sijecnju 2016. u stecaj odlazi 18 000 malih tvrtki, ljudima su uglavnom bile samozaposlenje.
Svi su sutjeli osim mene. I jos uvijek svi sute po tom pitanju. 
Svojim potpisom nezakonitog zakona Kolinda Grabar Kitarovic pokrenula je egzodus hrvatskih gradjana. Ovdje vise nema ljudi. Kad nema ljudi i kad ono malo malih sto je ostalo nema novaca, ne kupuju ni u Konzumu ni u Borovu. Stalno pak stizu i strani igraci koji imaju kredite s niskim kamatama i lakse posluju.
Najprije su se počele kesat banke i FINA. Od njih je sve krenulo, zbog njih je Sve otislo u Honduras. I upravo su banke i FINA te koje iduce nece imati ni za papar. Zasto?! Nema ljudi, istjerani su kupci, klijenti, kako ih vec tko zove. 
Je li sad vidite sto sam vidjela na kraju 2015. dok su svi problem smatrali beznacajnim i tretirali eh, pa to sto kradu male poduzetnike, neka ih kradu, to se mene ne tice. Da sam imala novaca, da nisam opljackana od FINE kupila bih cipele od Borova. Kurbin pir od 600 kuna jos dura, a Petrov jos flocaje o promjenama. Da je ista htio promijeniti, najprije bi zahtijevao mjeru daj malom da radi! Jerbo, on je kupac i kruva i postola... Nakon banaka i FINE buletu ce platit uhljebi i svi na budzetu. Sve ce se dogoditi vrlo brzo. Ni jedan covjek nije otok.

Nema komentara:

Šufit