petak, 5. kolovoza 2016.

tražim od republike hrvatske

ako ja okasnim platiti samu sebe, moram blokirati poslovni račun i to platiti oko 600 kn. tako mora biti jer je to za moju dobrobit, tako je rekla republika hrvatska, a i propisi se moraju poštivati.
mala digresija. ovaj zakon je donijela milanovićeva vlada/sabor, a potpisala ga je kolinda grabar kitarović. ja smatram da će ući u udžbenike kao zlotvori ove zemlje jer sad malo tko otvara firmu, a mnoge su propale.

kraj male digresije.
ok. propisi se moraju poštovati, shvaćam.
molim republiku hrvatsku.

ne, nisam dobro počela.
tražim od republike hrvatske (da imam to pravo jer uplaćujem u njen proračun) da poštuje propise.
za početak neka izvoli kazniti ovaj ološ koji je danas divljao po kninu i sramotio republiku hrvatsku. propisi republike hrvatske jasno kažu da ja zabranjeno i veličanje ustaštva i paljenje zastava. za početak tako. da su takvi do sada bili kažnjavani, hrvatska bi bila uređena država, ovako nije.
nadalje, tražim od republike hrvatske da ustanovi tko što ima i odakle mu to jer propisi jasno kažu da je djelatnost i to svaku potrebno registrirati i platiti porez. zašto republika hrvatska ovršni i stečajni zakon sprovodi (i to kako za koga), a onaj o zabrani i sprječavanju neregistrirane djelatnosti ne sprovodi?
tražim od republike hrvatske da kazni one koji su krivotvorili bilo koji dokument ili ispravu republike hrvatske i okoristili se uz pomoć krivotovorina te da u proračun vrate sredstva koja su protuzakonito stekli. naime, za neupućene, krivotvorenje je kazneno djelo. zašto se ne sprovodi kazneni zakon? zar se propisi ne moraju poštivati?
ovo je dosta. kad se ovo napravi dalje će sve automatizmom doći na svoje, a ološ će sam otići iz hrvatske. neće mu ovdje biti ugodno.

Nema komentara:

Šufit