četvrtak, 30. lipnja 2016.

*****

Poštovani,
novaca nažalost nemam jer me Republika Hrvatska doslovce pljačka svaki dan.
Magistar sam znanosti što je akademski stupanj i različito je od inženjera što je viša stručna sprema.
Ne želim biti u nikakvim enciklopedijama, pogotovo ne Republike Hrvatske dok je ovakva (krši ljudska prava, veliča nacizam, omalovažava rad, znanje i poštenje itd)
i sa Republikom Hrvatskom ne želim imati nikakvih veza više nego što moram. U ovoj zemlji me se bez povoda batinalo u prostoru suda pendrekom i šakom po glavi od strane pravosudne policije. Moja ljudska prava se krše svaki dan. Svaki dan razmišljam da odem.
U enciklopediju uvrstite sve oni koji s krivotvorinama rade po državnim školama iako ih je policija kazneno prijavila. To su vam ugledni ljudi. Ja radim u privatnom sektoru i za Republiku Hrvatsku sam šljam, ološ, tumor. Tako nas se naime nazivalo na držanoj televiziji od strane visokih dužnosnika Republike Hrvatske koji naravno žive na naš račun.
Dakle, briši me iz toga brate...Hvala!
Lijep pozdrav,
Nada

mr. sc. Nada Magazin, dipl. ing.
direktorica
Parametar d.o.o. za usluge, Mažuranićevo šetalište 8 C, 21 000 Split, Hrvatska, OIB: 63399474337, MB: 1872974
tel: +385 (0)21 582 634 | gsm: +385 (0)91 511 3250
e-mail: parametar@parametar.hr | web: http://www.parametar.hr
-----Original Message-----
From: "Stjepan Šterc"
To: "Nada Magazin"
Date: 30-06-2016 12:23
Subject: Vaše uvrštenje u Domovinsku Enciklopediju

Cijenjena gospođo Magazin,
Želim Vas izvijestiti kako se konačno priveo kraju naš višegodišnji rad na izradi velike Domovinske enciklopedije - Enciklopedije hrvatskih naselja, te da u njoj namjeravamo spomenuti i Vas, među poznatim mještanima Splita:
Nada Magazin (1972.), inženjerka elektrotehnike, poduzetnica, energetičarka
(Domovinska enciklopedija, pod "Split")
Ljubazno Vas molimo da provjerite ispravnost svojih podataka, te da sve detaljno pročitate prije nego li knjiga ode u tisak, molimo najkasnije do 10. srpnja 2016. godine. Ako želite izmijeniti svoje podatke, podatke o Splitu ili se prebaciti pod neko drugo naselje, to sve možete učiniti na web stranici:www.domovina.hr/nadamagazin (zaporka: bacvice704013)
Domovinska enciklopedija sadržava detaljne opise svih hrvatskih naselja u 12 svezaka na preko 8.000 stranica velikog formata. Uz demografske podatke, kulturne i prirodne znamenitosti, po prvi puta se iznose i podaci o iseljavanju u inozemstvo za svako pojedino naselje. Inicijalni pokrovitelji enciklopedije su Ministarstvo kulture i Državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske.
Bilo bi nam drago da i PARAMETAR d.o.o. bude pokrovitelj, tako da u protuvrijednosti pokroviteljstva dobijete odgovarajući broj enciklopedija. Na taj način PARAMETAR d.o.o. uz pokroviteljstvo dobiva i vrijedne knjige za svoje potrebe ili za dar školi, zajednici, župi ili nekoj udruzi.
Očekujući Vaše sudjelovanje i potporu, unaprijed Vam zahvaljujem!
S osobitim poštovanjem,
Dr.sc. Stjepan Šterc
Glavni urednik

Nema komentara:

Šufit