petak, 19. lipnja 2015.

****


što dobrog donose markeri sa sobom, sad ćete vi to vidit... u bilježnicu sam zapisala ka na slici, čak mi je falilo jedno L, od ludosti i lude moje sriće je to, e...
daklem, dnevnik jednog inženjera tj. mene je danas napisa ovako jerbo pokazalo se da za app koji sadrži googleovu mapu koju je povuka u startu izrade i koji je rađen pod android studiom, korisnik jednostavno klikne (u stvarnosti takne) na marker, a potom se ukaže taj botun doli desno sa strelicom i priko njega ti sam google daje ono što je već kod njega samog ima riješeno i šta je već klasika. locira te i pokaže ti kako ćeš doći do mista koje si taka.
GOOGLE beskrajno, beskrajno ti fala, ja toliko lina i tolika neradnica kakvu mater ne rađa dva puta ljubim te.. da, da, sad ne moram u moj app ugrađivati kodove za locirati, upratiti, crtati rute, ta ti si sve velikodušno dao, mene toka još upikat markere, dovršit informaciju o splitu (tu se trudim svojski), povezat je s ovom mapom s markerima koju radim i eventualno dati neki street view (to ćemo još vidit). barba miraleme ča se posta mirando striper je li ti išta kjaro, a, od ovega ča se kuva u mojoj vištičinjoj kužini uz čiribu-čiriba? ako nije, možeš doč na poduke. nauči. znanje vrijedi. grin emoticon ovo mu je za ono: ko zna čime se bave.






evo i primjer rute (a), kako to google nacrta, pa ne moram ja smile emoticon

Nema komentara:

Šufit