petak, 23. svibnja 2014.

kupnja


ponosni sam vlasnik gotovine kad je imam. 

kartice više nemam. vratila sam ih pbz cardu koji mi je pokušao upropastiti i privatni život i tvrtku. njima sam naime morala do lipnja 2014. plaćati rate za informatičku opremu, a onda su rekli daj novce odmah i to u pare ili život maniri.
prošla sam pakao, a tvrtka mi je u svibnju 2013. (lani) dala sve što su tražili.

dakle, moja gotovina je vrlo mukotrpno zarađena u privatnom sektoru u kojem nemam bolovanje, odmor, privilegije. radim bolesna. vikendom. praznikom.

meni novac ne stiže lako, pa ću ga potrošiti kod onih koju su dali donaciju za slavoniju. konzum sam odmah pitala što će dati i bez zahebavanja mene a i drugih građana su poslali šlepere. nisu jedini, ali su zasad poslali najviše, pa sam najprije kod njih bila obavit kupnju. kako su donacije koliko mi je poznato dali i bila i lidl i špar, što u stvarima što u novcu , kupit ću i kod njih. onaj ko nije da slavoniji, od mene više kunu neće dobit. bojkot takvih i gotovo!

inače, kad sam već bila u konzuma, bila je povoljna spiza za beštije za kojom je trenutno koliko čitam ne apel nego vapaj da se donira, spašeni su pusti pasi u gunji i iz drugih sela i sad im triba dat štagod izist, pa sam to kupila i označila sa H.

jedna kamilica H, slavonijo tribat će ti, drži se! i tri sapuna. H

više nisam jemala, ali ovo je od srca. i dat ću i još, sve će bit kupljeno u butigama koje su pomogle slavoniju.

Nema komentara:

Šufit