petak, 29. studenoga 2013.

nima se, a ja znan i zašto


prije bi šjor linić napunija proračun da je u svaku ulicu u svakome gradu sija poreznike sa šeširom da čekaju milostinju nego šta će uvatit od malih poduzetnika koje ove dane cidi ka isciđeni limun - dade ideju za spas proračuna moja mater na popodnevnoj kavi i ja na ovu žalosnu istinu puknem od smija. a šta ću drugo?!  

barba slavko nima se jer:
- omogućavate neometano oglašavanje rada na crno
- nameti i porezi su previsoki
- banke više ne daju kredite, a mali poduzetnci su štufi i kredita i minusa vidošević, sanader i slični kriminalno kupuju otoke i potoke, a mi ćemo plaćat bankama kamate, ma zamisli, a?
- svakodnevno vriđate čovika šta pošteno radi i vičete na tv da je lupež, pa ko bi onda bija lud da pođe osnivat firmu i da trpi tako nešto
- veliki investitori nikad neće doč u vrlo neozbiljnu malu zemlju koja zakone minja svaka dva dana i di bi lakše mogli izgubit novce nego ih dobit
- državne službe, javne službe, institucije čičaju puno, a rade malo
itd.




zato barba slavko, nemojte poč u dubaji za novu godinu, nego dajte da koji hrvatski hotel štagod zaradi. nemojte mu tirat goste za 7 kn ili 7 lipa, pa će bit i u proračunu štagod. e bravo, a šta štagod ne bi zaradila i ona firma od barba slavkove žene, neprijavljena u imovinskoj kartici barba slavka, pa dala u proračun, a? i kad će ježić, prijatelj barba slavka, dat u proračun one novce o kojima je priča na suđenju svom prijatelju ivi sanaderu, a?




Nema komentara:

Šufit