utorak, 5. studenoga 2013.

*****

preživila sam zubare, još ću ih malo vidit ponovno za koji dan, ali kako su mi likari rekli čuvaj se mala, bit će ovako: od sutra se normalno radi, a kako ću uvest red da mi zdravlje ne bi došlo u nered, nema više 12 škh sati poduka u jednom danu. i to u nedilju. ma ke, e... ovo hoće reći: dragi sugrađani a i oni iz okolice (jerbo sam učila studente od dubrovnika do zadra), zaboravite na zaboravija je mali oli mala i tek mi je reka sad za kontrolni. toga više nema. NEMA.
dođe čovik, pa i žena, u godine kad shvati da je zdravlje najvažnije i sad ćemo reći da, meni je moje zdravlje najvažnije.
znači, ako sam tri učenika (ili bolje rečeno polaznika jer ja učim i studente i odrasle) zapisala za naredni dan, za četvrtoga mista nema. dobit će idući slobodni termin. da, da, upravo tako, da, i oni šjor likar ča vadi zube je reka 8 dnevno, ostali dođite sutra. to oče reč svaku uru jedan. i zanimljivo, koliko san jučer sinjala na tu oralnu kirurgiju sve štima. ko je okasnija, rečeno mu je da dođe sutra i više nije gnjavija.
ja govorim 2 škh, moje poduke nisu piši briši i samo pare pokupi, pa 3 polaznika puta 2 škh daje 6 šk h i to je ono što je izdrživo. žalim, više ne more. zato, mislite na vrijeme na svoje obaveze, ja moram misliti na moje zdravlje. meni država ne plaća bolovanje do 42 dana bolesti.

Nema komentara:

Šufit