subota, 12. listopada 2013.

*****


ovo je profešur  koji je dobija nikidan nobela. čovik nije ni zna da ga je dobija. nije ima mobitel, bija je navodno na nekom pješačenju i kad se vratija, rekli su mu poznati da mu čestitaju i tako je dozna za lipu vijest. tako nekako. beznačajnosti kojima se bavi su sasvin trivijalne, ta koga briga za tamo neke početne trenutke, znanstvenu istinu, bozone i ostale nepotribne stvari?! to baš nikome ne triba. zato u medijima i nije bilo puno pompe oko nestanka jednog znanstvenika. bar ne u našima. 

oni imaju o čemu pisat, sve nacionale i priko milana internacionale, rozga sa mudantma i bez njih, gooooool šjore nives i modni mačak koji to više nije i sram ga je šta je ikad bija. onda, dalje, na tv triba pokazivat sapunice od jutra do sutra, pa nema vrimena za znanstvenika. nije lako pokazat turske, meksičke, naše, crnogorske i sve ostale. to traži vrimena i puno pameti i promišljanja pri odabiru.

neću više nabrajt, dosadilo mi je. 

u svakom slučaju ono bitno kod nas još nije bitno, eto to sam tila reč. i proč će još vimena dok postane bitno, tako je kako je, a žalosno je kako je. 

ohlokracija (za one koji ne znaju: vladavina svjetine). 
dok dura, ništa od napretka. 

e bravo, a di je željko kerum? nije ga bilo u foje oli novine jema par dan. već se brinen.

Nema komentara:

Šufit