nedjelja, 17. lipnja 2012.

red u armerunu za postole


e... najprvo tribate volit ledeni čaj, pa ga onda tribate popit. a šta s ambalažom? evo ovo su prazne kantice od 3 litre. od čaja oli od soka, tako je najbolje, od ulja bi bile premasne, pa ih nikad ne bi očistili... za ove kantice možete dobit nešto sitno lipa u butigama, ali jema način da se od njih učini nešto ča vridi puno višje od tih par lipa, nešto o čemu ste oduvik sanjali, nešto ča ste uvik želili. šta, a? red u armerunu za postole. je li to opće moguće, a? dakako da je... evo kako.

pri vrju kantice šilom, šiljkom za led oli kacavidom probužajte bužu i kroza tu bužu provucite nožice, može koje obične jače, a najbolje škare za vrt i ostrižite vrhove kanticama. tako ste dobili prozirne plastične škatule u koje možete stavit svašta, a ja san evo stavila postole.

etikete sa kantica ćete skinit tako da ih dobro namočite vodom. poza tega narafski kantice dobro osušite.


u jednu kanticu od tri litre može stat jedan par mokasini, šandala oli šlapa broj 39. ako je utisno, stavite livi postol u jednu kanticu, a desni u drugu. muški postoli će isto tako, ali muški ako je pravi muški i nima postola ka žemsko, pa njemu i triba duplo manje kantica. ka ča vidite na litratu, u jednu kanticu san stivala i patine, sprejeve i sl. žlice san obisila na male brokvice koje san zabila na bočne letve armeruna.


a šta je u škatulama od kartuna, a? kurjoži, a? e  štagod zimsko, a najvažnije su cokule za snig jerbo ako i jopet padne pored ovakvog poteštata ka ča ga jema split, bit će i jopet uzdaj se use i u svoje kljuse. bolje rečeno cokule, e... i čuvaj se, pa će te i bog čuvat...




vengo, puštimo sad šempju, ajmo još koju besidu o kanticama. jesan li ih s nečin učvrstila? ni sa čim, stoje jedna na drugoj, ali ako je potribno povežite ih sa malo laštika oli špaga, a ako mislite da će van pomoć lipilo, zalipite ih. ja nisan da ih mogu micat kako me volja. sve se može obložit u ukrasnu kartu, pa more stat i vanka, zasebno, brez armeruna za postole. narafski, takav izum od kantica van može poslužit i za spremanje šudara, šalova, kapa, bičava i sl. oli u uredu, možete i tu recimo složit 4 kantice oli čak 4 reda kantica i dobili ste lipu škancijicu oli cilu policu o' kantica...

slike uvećajte klikom

evo još ideja, naći će svak nešto šta će mu se svidit i/ili uklopit

Nema komentara:

Šufit