petak, 10. veljače 2012.

ma ko kaže da split nima ralica?



e... gornje dvi slike su maške s bena zaradi kojih san jutros išla na merjan. bilo mi je milo bidnih beštija, zima je, mislin se je li im se iko sitija dat šta izist i je li ko uspija doč do njih. stavila san u ruksak vriću mačje spize, cokule na noge, kapu na glavu i idemo dat beštijicama šta izist.

je li mi bilo teško do tu doč? da van pravo rečen i nije jerbo ka ča vidite merjan je raskrčen o' leda, puten do poteštatove birtije na bene se može i o' spinuta i priko instituta.

i ko kaže da split nima ralica, a? evo jedna na bene, piše na njoj cestar, ladi jajca i čeka poteštata, ono da mu prokrči put isprid njega di njemu bude tribalo poč... a spli'ske ulice?  šta ako padne još siniga? e pa dragi građani grada splita, neka vas čuva dragi bog i nećaci narafski. tako van je svitovala seka nevenka. vežite 3 gropa na kese o' škovaca. to van je poručija barba jure. ne izlazite ako niste smrtni slučaj ovo van je reka barba duje. itd itd itd bla bla bla e i uzmite motiku i lopatu, pa nemojte samo čistit isprid svoga portuna, vengo kopajte i po rivi oli marmontovoj - na ovo će nas izgleda prislit život. i nemojte se bunit, ovo je božja volja, sve je normalno i kobogda i dogodine bilo 'vako - ovo je ako ste zaboravili, pokakija žeki.

ekola, gren ča, zdravi, veseli i neslomiveni bili!



Nema komentara:

Šufit