subota, 11. veljače 2012.

gospe moja počelo se pričat i o mrcima

eto na, sad su i mrci došli na red i to mućki. navodno se u muću tri oli četri mrca nisu mogla pokopat zaradi ovih vremenskih neprilika tri oli četri dana i sad poteštat kerum kaže:

"split nije grad slučaj. u muću se mrtvaci nisu mogli pokopati 4 dana, pa to nitko nije govorio"

e pa lipi i šesni naš žeki split nije grad slučaj, ali slučaj ste vi. jeste i to za promatranje. jerbo, normalan čovik ne bi izjavija da je sve normalno ako ne voze tantobusi, škovace se ne odvoze, ljudi se lome po ledu (ne zaboravite da ih je bilo skoro iljadu), skule ne rade, hitna ne more do bolesnih i slično.

i u doba rata su skule radile, dušmanin nan o' splita nije učinija ono ča ste vi uspili. danima se govorilo da će snig i to veliki snig. šta niste pitali u svoga kumpanja bandića kako se zagreb organizira kad je mećava. šta se može poduzet? triba li tražit pomoć od kontineta. razmislit šta može napravit čistoća. s čim se raspolaže. šta triba nabavit. itd.itd itd.

najlakše je pozirat i blebletat, pokazivat svaki dan novu jurilicu. to može svaka budala. a pametan čovik će pamet dokazat kad uspije organizirat grad i u nemogućin uvjetima. ponavljan, jemali smo mi i rat, pa su skule radile. koliko van dan već dura snježni dan, a? pritvorija se u snježnu šetimanu, a ako ovako nastavi, dogodit će se i snježni misec. split nije muć, to je drugi grad po veličini u lipoj našoj; građani plaćaju prirez i komunalije, poreze uplaćuju tvrtke i izvolite raditi posal za koji vas plaćamo. ili tako ili odstupite.

Nema komentara:

Šufit