ponedjeljak, 24. listopada 2011.

iz mog bebelog i linog života...





iz pozapodnevnog đira by xvii

e...

kad si bebel, linčina i teški neradnik, ka recimo ja, onda ti dan izgleda jušto ovako:

06:00 uri (ujutro narafski) - ustajanje+ doručak i jutarnje sređivanje

poza tega rad u uredu, a poza tega rad van ureda.
poza tega nabavka stvari oli obilazak butigi.

obid.

a poza tega:

merjan - danas san otvorila sezonu trčanja i za prvi put istrčala od spinuta do instituta (dobro ste pročitali) šta mi je sa ovoliko kila i ovoliko linosti bilo sasvin lako hehe.



narafski da se smijen, meni je skoro 39 godin, pitajte vi druge ljude od 39 mogu li to istrčat, a posebno žemske... kukaju i petnaestogodišnjaci kad ih na tjelesnome čini trkat, a oni jemaju puno godin manje od mene. daklem, budimo realni, za prvi put moren reč bravo ja.




e sad, ovo njanci ne pokušavajte ako niste cilo lito plivali i isplivali kilometre i kilometre ka ja ili ako ne trčite redovito. ako se gre toliko trkat, a tilo nije u formi, more bit krajnje opasno.




narafski da san tonobil ostavila isprid kuće i na merjan došla na noge. narafski da san se merjana i vratila na noge. usput san peškala ove lipe litrate. ka ča vidite uvaćeni su s južne bande, a to oče reč da san šta trkom šta hodom učinila đir oko cilog merjana. poslin san još povirila do labuda i laganini doma.



za puno đelože: narafski da stanen u svu robu koju jeman iz srednje... hehe


nos mi je pun morskog vonja i mislin se kako bi koji put trčanje mogla organizirat i uz samo more, virujen da bi i to moglo bit dobro...





još ćemo sad poduzest mjere da i ja lipo vonjen i to bi ka bilo to; još malo života, libra i san, sutra je novi, narafski radni dan.

Nema komentara:

Šufit