utorak, 31. svibnja 2011.

mala zemlja za veliku sigurnost

e...

ja nastojin šta manje čitat crnu kroniku jerbo se o' tega čoviku pritumba u štumiku.

a i jopet ne moš ne vidit.

najžešće zločine u foje pukne na naslovnicu.
pari ka da baš to prodaje foje, diže tiražu, čini zanimljivost.

zapravo žalosno je kako na ti način ubojice, dileri, lupeži i sl. postaju face, čunke. pari ka da je čovik niko i ništa dok ne učini niki zločin. onda postaje popularan, in, cool, big boss i sl.

čovik može cili život vridno radit, plaćat porez, čak i ostvarit znanstvena otkrića oli kakav poslovni uspjeh (tu je uspjeh ono ča se steklo brez krađe u pretvorbi, svojin radon), može bit i kvalitetan sportaš, ali iz sporta ča nije fuzbal, a nikad ga se ni jedni foji neće sitit. tek bude u šonete kad umre. tv ga se neće sitit pogotovo.

tv i foji su puni nasilnika, ubojica, lupeža, tica varalica.
to + celebrity - to se traži.

dica na kraju spominju onega ča je koknija onega i onega oli onu ča se slikala golih čiča oli onu ča tot u niki big brother gre leč s svima kojima stigne.

tako mediji od nečega šta je nenormalno, nemoralno i na kraju krajeva protuzakonito čine zvizde i poznate face.

ko je onda mali čovik koji vridno radi? koga on opče interesira?

jema još jedna stvar oko svega tega.


koja, a?


bratstvo i jednistvo, e...




ča to sad oče reč, a?

nevjerojatno je kako mafija drži do te tekovine. od jugoslavije i tita nije ostalo ništa, dogodija je krvavi rat, ali mafija čuva bratstvo i jedinstvo ka zjenicu oko svoga.

ma o čemu ti to xvii, a?

evo o ovemu. kad u foje osvane bombastičan naslov palo 400 kila koke odma znan da će iz svake bivše republike ča je činila SFRJ (a i pokrajine) bit barenko jedan učesnik ča ga je čapala pulicija.
znači uvik bude barenko 1 rvat, 1 srbin, 1 bosanac, 1 albanac itd. dikad i po dva tri predstavnika iz svake republike/pokrajine.

rat je takvoj sorti ljudi donija plodno tlo za nečasne radnje i vidi kako su udruženi, a? šverc, šverc ljudima, pljačke pošte, droga, šverc oružjen, prostitucija i još svašta nešto iz široke lepeze djelatnosti koje spadaju pod protuzakonito.

ne znan ča bi reka niki stanovnik beograda oli novog sada, ali meni se pari da je srpskom dilu mafije čak ugodnije u našoj republici, vengo u republiku srbiju. tako oni dolaze u lipu našu, tot neometano žive, bave se svim svojim uobičajenim poslovima, niko ih ništa ne pita i možda tek jedan dan kad se raskomadaju i učine gulaš jedni o' drugih susidi začuđeno konstatiraju: asti sto, pa oli je to u našen portunu živila srpska mafija? onaj zver ča ga pokazuje na tv? je li to taj ča je bija u našen portunu, a?

hrvatska je puno gostoljubiva za srpski dil mafije, tot se stvarno bratstvo i jednistvo temeljito čuva. e da hrvatska oče bit tako gostoljubiva prima fureštima ča su došli vižitat lipu našu, potrošit koji šold i koji bi nas vjerojatno priporučili svojin kumpanjima i susidima ako se iz rvacke vrate živi, zdravi, čitavi i zadovoljni, a ne ka ona bidna australka ča je partila na oni svit kod dubrovnika.

nevjerojatno, ali hrvatska jema puno gostoljubivosti i prima ratnin zločincima. sićate li se kad je na tv pokazalo da radovan karadžić prirušen u dotura dabića, bradat i kosmat, litova na čiovo?




itd.

Nema komentara:

Šufit