petak, 3. rujna 2010.

u splitu je i dalje rad na crno oglašen na svakome kantunu...

klik za veće

e... ovo je ča mi je odgovorila porezna uprava na ričima: drugi drugoga dvi iljade i desete (brojkama: 02.02.2010.), a apropo moje prijave rada na crno koji je u gradu splitu oglašen doslovce na svakome kantunu, oluku, stupu, portunu, kanti od škovaca, razvodnoj kutiji itd.



klik za veće

danas je ričima: treći devetoga dvi iljade i desete (brojkama: 03.09.2010.). znači, prošlo je jušto sedan miseci. ovo san slikala jutros kraj glavne pošte i stare spliske urarije ivulić (odličan urar, kod njega je i moja pokojna baba nosila reloje (satove) na popravak) u jednoj od najfrekventnijih ulica u gradu, ali mogla san slikat bilo di.

cili, ali doslovce cili split je zalipljen u oglase za rad na crno, a otkad je poteštat (gradonačelnik) željko kerum, takvi oglasi postaju jumbo.

narafski brez kune plaćenog poreza i drugih davanja državi i narafski uz najveću moguću cifru poreza na tvrtku nametnutu mojoj tvrtki koja za poduke uredno izdaje račune. jesan li van već rekla da mi je u manje od šest miseci taj porez naplaćen čak dva, puta, a?

još bi van nešto rekla svitu moj. šta, a? e.... pitan se koliko otac i mater vole svoje dite kad ga pošalju na oglas koji su našli na oluku oli na kanti od škovaca. kome dica, kome dica, gospe moja... valjda bog zna šta je činija kad ih je da takvim roditeljima.

Nema komentara:

Šufit