srijeda, 16. lipnja 2010.

split, more i znak ča promač ne more

e...

slikala san nikidan moj grad i izvadila ga iz mobitela tek sad.

split

split by xvii, klik za veće

tek sad, a? e a šta ću, posal, tekničke poteškoće, o' tekniko ko te izumislija, prelazak na novega operatera, podešavanje, zvanje svih mogućih službi za korisnike mali milijun put, itd. sad jeman telefon, jeman novi net i eto me... narafski da je prethodnome operateru sve uredno plaćeno isto ka i onima prije tih, ali mora bit da u ovoj zemlji takvi korisnici nikome ne tribaju, pa sve čine da ih od sebe tiraju. šta drugo reč, a? inače kad su takvi zahvati u pitanju potribno vam je najprvo puno pacijence, štagod tekničkog znanja (baš me interesira kako bi sve te službe za korisnike zva i razumija profešur povijesti oli koji advokat), a i kakva klišta, kacavidica, faz-lampica i slično isto nije na odmet jerbo štagod morete i sami provjerit.

i tako je meni pet i nešto dana net i tel. bija loš, grozan, očajan, horor film, sporiji od onega iz doba pećine i krapinskog pračovika, a onda je pukla linija. tutokompleto. nima je, ne znaju šta je, miljardu poziva, ajutoooo, ma ke... konačni odogovor: more bit da vam je otišla telefonska instalacija, pa je sami sredite. je, oču, lipi moji, sve trčen, pa da me onda čapa kogod iz t-coma za vrat jerbo more bit da su oni sljedbenik stare firme zvana pošta iz doba socijalizma koja je provukla te žice i počne vikat: ostav se mojih žica, šta tute prčkaš po njima, a? ne, nismo bili kod t-coma, od njih smo odavno za tel. otišli jerbo mislin da su ipak preskupi. za net kod njih nikad nismo ni bili. bili smo kod nekih drugih. kojih, a? ma nije ni bitno, šta ću višje mislit o njima, e... snervali su me samo tako oko ovega, a godinu dana nisu bili loši, pa se pitan se šta je, hm, a ne, ma ke, nima šanse da višje o njima mislin, e... b-net, sad će neko reč, optički kabel, za net... možda to nije loše, e... ma ke, od tih san isto otišla za net i to zaradi bezobraštine, a instalaciju fala bogu jeman i za to, ali instalacije su me višje štufale. ŠTUFALE. puno para a kad dođe do kvara uajmeeee... jema li štagod za šta ne triba instalacija, a? štagod jednostavno? štagod ča ne uzima puno mista ni vrimena ni šoldi, a? štagod kod koje firme od povjerenja, a? jema, e... škatula, ušteka se u letriku (eto samo van instalacija o' letrike triba) i jemate net i telefon. jupi, to je ono ča mi triba, uzimamo. ko daje, a? oču reč, a? ma eto oču jerbo mislim da je dobro i virujen da će dobro i ostat, a ta firma je prema meni normalna godinama. vipnet, e...


jema nešto slično i za privatne korisnike.

ništa nisan čekala, kraj peškarije sklopila ugovor u njihovom centru, odnila škatulu u ured, spojila i tel. je odma proradija. vazeli smo novi broj, kad se minja nek se minja. starom operateru ćemo platit ča još triba prema ugovoru, ali stvarnooo, nećem višje š njima poslat jemat, ma ke, e... zato nismo tili njanci pitat apropo prebačaja broja. za net san jutros malo zivkala vipovu službu za korisnike, ali tu su baš uvik bili pristojni, nadan se da će takvi i ostat i sve mi je proradilo. cijena, a? pari mi da je dosta povoljnije od ostalih, e... bit će to dobro, virujen.

poza svega tega, a i sređivanja mobitela uza sve to, i to za dva operatera, tu smo i jopet na vipa, ali nađe se kod nas štagod i od t-mobile, i popravaka tipa promini žarulju, promini šteker, itd., konačno mi sve radi. čak i četkica za zube jema nove baterije hehe. već dva dana samo se bavin naštimavanjen svega tekničkoga i kad san sila u tonobil, a s njin danas ništa nije zaštekalo, rekla san bogu fala... ja sam sritna. SRITNA, e... narafski, to ča mi je autić praktički novi 2008, ja sila u njega kad je bija 0 km (čitaj: iz autokuće) i ča je tek danas uvatija priko 3500 km i šta ga vozin ritko nima veze. auto je vrag, uvik š njin nešto. o' tekniko ko te izumislija, a?

more

more by xvii - klik za veće


more je na kaštelet bilo dobro, danas san bila tot. nisan tila poč na kašune, to je prekovišje konfužjuna, a ja san izmorena o' svega. oču se odmorit. kaštelet i točka. dobro je, lipo kupanje, poslin lipa pizza na zvončac. jesan sad dobro, a? ši, jesan. ka nova san, a narafski, uvik nešto sinjan, pa san tako i danas. novi znak kraj meštrovićeve galerije, tot je već nešto dana, meštrović kaže pazi... e i triba tot pazit, a ne jurit ka lud put kašuna i satrat koga, neće more uteč... bar njega u nas jema i fala ti bože da je tako jerbo da nije teško bi sve ove lipote lipe naše bilo izdurat, e...


meštrović isprid meštrovićeve galerije


meštrović isprid meštrovićeve galerije by xvii, klik za veće

Nema komentara:

Šufit