četvrtak, 29. travnja 2010.

očemo li se tutokompleto izgubit ili ćemo uspit izdurat?

e... ovih san dana dodala poprilično slika, crtarija i litrati (fotografija) u galeriju na adresi
http://xvii.exto.org/ ,
povirite možda vidite nešto ča još niste, možda se sitite da ste neki moj rad već vidili. dodat ću i još tega, obećajen. exto drže nizozemci i mislim da je site profesionalno napravljen. moran priznat da su me ugnjavili ako kod nekoga rada šišanje nije bilo dobro do u milimetar. činili su me da ponovo rižen rad i šta je tu je, štrigucala san jerbo red se poštivat mora.

kamena kuća by xvii, klik za veće, slikano u splitu

vengo, sve se mislin ča će bit kad nan dođe ta EU oli bolje rečeno kad mi u nju dođemo oli još točnije uđemo. bojin se da će od nas tražit milimetarsku prezicnost apropo svega i svačega ka ča su i od mene tražili apropo ruba o' svakoga rada.

neka nije mi krivo, neka traže i vrime je da bude red, vengo sve mi se nekako pari da će od nas tražit tako, a da sami i neće baš bit takvi; to recimo vidin kad radimo sa strancima, obično baš i nisu pretjerano pedantni, ne poštuju rokove, friga im se, ali od nas traže itekakav red.

oče li u svemu temu bit mista za staru kamenu kuću dalmacije? oče li staroj maslini dat kakav broj umisto imena? oče li još bit za vazest ribe na peškariju? očemo li moč stavit noge u naše more brez da pitamo vrhovnu vlast europe? oče li nam zabranit pivat? a skuvat šalšu o' pomidori ako svaka nima jušto određenu veličinu? očemo li se tutokompleto izgubit ili ćemo uspit izdurat?

Nema komentara:

Šufit